NAAR BOVEN
Krijtbord styling Muurschilderingen Workshops Naamposters Uniek cadeau Contact
Krijtbord styling Muurschilderingen Workshops Naamposters Uniek cadeau Contact
   (met het thema; Bridal Brunch)

               

Workshops

Ik heb iets leuks opgezet, helemaal hip en van deze tijd!

Lijkt het je leuk om je eigen porseleinen bordje te maken voor aan de muur met een leuke tekst of tekening, voor jezelf of om cadeau te geven aan iemand? Dan kom ik graag bij je thuis (of op locatie in overleg mogelijk). Dus roep je vriendinnen, familie of collega’s erbij en stuur mij een berichtje dan spreken we samen een datum en tijd af.


Je mag zelf helemaal bedenken wat je op het servies zou willen zetten. Je kunt veel inspiratie halen van Pinterest, Instagram of gewoon zelf iets bedenken. Kun je niet goed tekenen? Geen probleem er is een handige techniek om een afbeelding op je servies te zetten en ik help je daarbij. En het servies neem ik natuurlijk mee!

Na een aantal uur drogen kun je het zelf thuis afbakken.


Ik bied je de volgende workshops aan: (Mijn producten en/of diensten zijn vrijgesteld van BTW)
  • Workshop porselein schilderen “BASIS”: € 33,00 per persoon, vanaf 4 personen

Elke deelnemer beschildert een bordje (of 2 als je genoeg tijd hebt). Je kunt verschillende materialen uitproberen zoals teksten met porselein stiften of echt schilderen met een kwastje, glitters etc.

Alles kan en je maakt wat je zelf leuk vindt. De duur van deze gezellige workshop is ongeveer 2 tot 2,5 uur.

Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar: Info@HappyDrawing4You.nl

• Workshop brushlettering: € 33,00 per persoon, vanaf 4 personen

Ik ben zelf een enorme fan van brushlettering. Brushlettering en handlettering is niet hetzelfde, het verschil is dat je met handlettering vooral de letters tekent en bij brushlettering echt schrijft. De techniek met dikke en dunne lijnen kan iedereen leren en je kunt het daarna overal op toepassen, zo leuk! We gaan dus samen aan de gang, vraag je vriendinnen of collega’s! Ik begeleid jullie en ik heb daarbij heel veel verschillende materialen om uit te proberen.


Elke deelnemer krijgt oefensheets om de basis stappen van het brushletteren onder de knie te krijgen, daarbij kun je gebruik maken van veel verschillende materialen om er achter te komen wat jij fijn vind om te gebruiken. Ik begeleid je hierbij en laat je verschillende technieken zien. Natuurlijk mag je uiteindelijk je eigen kaart en/of mini paperbag maken! De workshop duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur en ik kom lekker bij je thuis of in overleg op locatie.

Voor meer info of om je op te geven stuur even een mailtje naar: Info@HappyDrawing4You.nl

• Maak je eigen Peg-doll Family: € 33,00 per persoon, vanaf 4 personen

Hoe leuk is deze originele workshop! Elke deelnemer krijgt 4 poppetjes (2 grote en 2 kleine) om te beschilderen! (Extra poppetjes kun je bijkopen) Super gezellig en leuk om te doen met vrienden, collega’s of familie! Ook een erg leuk idee voor een babyshower. Ik zorg voor alle materialen en ik kom bij je thuis of ik regel een gezellige locatie! Deze workshop duurt 2 tot 2,5 uur.

Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar: Info@HappyDrawing4You.nl

  • Workshop Watercolor “BASIS”: € 33,00 per persoon vanaf 4 personen

Zou jij graag willen leren werken met waterverf? Ik leer je de verschillende basis technieken en geef je daarbij een aantal oefeningen. Die zijn alleen al leuk om te maken! Uiteraard ben je daarna vrij om je eigen kaart of poster te maken. Ik begeleid je daarbij en neem verschillende ,materialen mee om te proberen.


De workshop duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur en ik kom bij je thuis of op een andere gewenste locatie.

Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar: Info@HappyDrawing4You.nl

  • Kinderfeestje, porselein schilderen: € 17,50 per persoon, vanaf 6 kinderen tot 10 jaar

Zoek je een creatief idee voor een kinderfeestje? Laat iedereen z’n eigen bordje versieren. Ik kom bij je thuis met servies en speciale stiften. Ik zorg voor leuke voorbeeldjes om na te tekenen of plaatjes om over te trekken zodat iedereen met echt een leuk bordje naar huis gaat! Bij jonge kinderen van 5/6 jr kan ik ook van te voren vast een afbeelding op het bordje zetten die zij dan kunnen inkleuren. Is er tijd over? Dan kunnen ze nog een bordje vrij tekenen. De workshop duurt 1 tot 1,5 uur.


Uiteindelijk krijgt iedereen ook nog een diploma porselein schilderen! De verf droogt vrij snel, zodat alle kinderen het mee naar huis kunnen nemen en thuis af kunnen laten bakken.

Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar: Info@HappyDrawing4You.nl

  • Ik heb een ‘DO IT YOURSELF’ pakket voor je

Hou je niet van workshops maar wil je wel heel graag zelf aan de slag? Hou je van creatief bezig zijn maar weet je soms niet wat je moet maken? Bestel dat dit leuke pakketje en maak je eigen peg-doll set in je eigen stijl. Je bestelling graag plaatsen via Info@HappyDrawing4You.nl.

Inhoud DIY pakket

- 4 peg-dolls

- houten schijfje

- 6 kleurtjes verf

- 2 kwastjes

- tips en trics

Prijs € 24,95

exclusief
verzendkosten (brievenbuspakketje)

KLIK op een foto voor een UITVERGROTING