NAAR BOVEN
Krijtbord styling Muurschilderingen Workshops Naamposters Uniek cadeau Contact
Krijtbord styling Muurschilderingen Workshops Naamposters Uniek cadeau Contact
  (met het thema; Bridal Brunch)

Unieke cadeautjes

Unieke cadeautjes zijn altijd leuk om te geven, het zijn vaak cadeaus die iemand niet meer weg doet en voor altijd bewaard. Omdat het meestal heel persoonlijk is. En ik maak ze speciaal voor jou helemaal naar wens, uniek en persoonlijk!Wandbordjes

Hoe leuk bijvoorbeeld een porseleinen bordje als kraamcadeautje, voor een huwelijk, of zomaar omdat je iets unieks wilt ophangen aan de muur. Deze bordjes zijn namelijk vooral geschikt als decoratie. Ze kunnen beschadigen bij gebruik.


Vind je het leuk om een beschilderd bordje cadeau te geven? Stuur een mailtje naar: Info@HappyDrawing4You.nl en samen bedenken we wat leuk zal zijn.


Ik pak het altijd leuk in, of het nou voor jezelf is of om cadeau te geven!

Prijzen porseleinen bordjes:

 •  Bordje klein (ontbijt bordje) zwart wit
 •  Bordje klein (ontbijt bordje) kleur
 •  Bordje groot (diner bord) zwart wit
 •  Bordje groot (diner bord) kleur
 •  Extra glitters


 •  Lijmloze borden hanger

 

€ 25,00

€ 35,00

€ 33,00

€ 42,00

€   2,50


€   4,00

Deze prijzen zijn exclusief eventuele verzendkosten. Kijk voor meer inspiratie of voorbeelden naar mijn Instagram of Facebook! Je bestelling graag plaatsen via: Info@HappyDrawing4You.nl.
Peg-dolls

Wat ook super leuk is zijn peg-dolls. Hele kleine houten poppetjes hand beschilderd naar de persoon wie het voorstelt. Leuk bijvoorbeeld voor een verliefd stelletje, een mooi gezin, of bij gezinsuitbreiding! Ik heb ze in verschillende maten en de grootste zijn 6 cm. Het is heel schattig en het staat hartstikke leuk gewoon op een leuke plank in de woonkamer of in de kinderkamer. Echt een uniek cadeau, niemand heeft immers dezelfden!


Wat deze peg-dolls uniek maakt is dat ik zoveel mogelijk persoonlijke details wil toevoegen. N.a.v. een foto met bijvoorbeeld bepaalde kleding. De bedoeling is dat degene die de peg-doll als cadeau krijgt, zichzelf er echt in zou kunnen herkennen! Leuk om ook je eigen gezin zo samen te stellen; vader, moeder, broer/zus en baby of klein broertje of zusje. De peg-dolls worden geschilderd met acrylverf wat op waterbasis is.

Prijzen voor de peg-dolls:

 • Voor een “klein” poppetje van 3,5 of 4,5 cm
 • Voor een “groot” poppetje van 5,5 of 6 cm
 • Voor een “gezin” met 2 grote en 2 kleine poppetjes


€ 12,50 per stuk

€ 15,00 per stuk

€ 50,00 voor 4 poppetjes

Deze prijzen zijn exclusief eventuele verzendkosten. Kijk voor meer inspiratie of voorbeelden naar mijn Instagram of Facebook! Je bestelling graag plaatsen via: Info@HappyDrawing4You.nl.

Ik heb een ‘DO IT YOURSELF’ pakket voor je

Hou je niet van workshops maar wil je wel heel graag zelf aan de slag? Hou je van creatief bezig zijn maar weet je soms niet wat je moet maken? Bestel dat dit leuke pakketje en maak je eigen peg-doll set in je eigen stijl. Je bestelling graag plaatsen via Info@HappyDrawing4You.nl.

Inhoud DIY pakket

- 4 peg-dolls

- houten schijfje

- 6 kleurtjes verf

- 2 kwastjes

- tips en trics

Prijs € 24,95

exclusief
verzendkosten (brievenbuspakketje)Kaartjes

Altijd leuk om een kaartje te geven bij een cadeautje. Deze kaartjes zijn met de hand getekend en gedrukt op een luxe off-white stevig papier.

 •  Flamingo kaart A5 formaat
 •  Regenboog kaartje A6 formaat
 •  Flamingo portemonnee kaartje

€  4,00

€  2,50

€  1,50

Kijk voor meer inspiratie of voorbeelden naar mijn Instagram of Facebook!

Graag je bestelling plaatsen via Info@HappyDrawing4You.nl.

KLIK op een foto voor een UITVERGROTING

  € 19,95